UKK - Usein kysytyt kysymykset

 

Miten seinä saadaan putsattua graffiteista ja tageista?

Kuumavesipesurilla puhdas seinäpinta

 

Teemme julkisivujen puhdistuksia yli 20 vuoden kokemuksella, eikä meillä mene sormi suuhun vaikeimmissakaan graffitien poistoissa. Osaavat ammattilaisemme tekevät puhdistukset huolellisesti, mutta alkuperäistä pintaa säästäen.

 

Käytämme työssämme kuumavesipesuria, jossa paineella ruiskutettava vesi on lämmitettyä, mikä tehostaa pesuprosessia. Kuuman veteen yhdistetään sopiva pesuaine, jonka ammattilaisemme valitsevat kohteessa olevan pintamateriaalin sekä tahran laadun mukaan. 

 

Millaisia pesuaineita graffitin poistossa käytetään?

 

Käytössämme on tehokas graffitien poistoaine

 

Kokeneet ammattilaisemme varmistavat erinomaisen lopputuloksen jokaisessa kohteessa. Käyttämämme graffitien poistoaineet toimivat tehokkaasti lian irrottamisessa. 

Teemme pesut ja seinäpintojen suojaukset aina asianmukaisella kalustolla ja kohteen mukaan mitoitetuista suoja- ja turvatoimenpiteistä huolehtien. Asukkaille tai muille kiinteistön käyttäjille aiheutuu työskentelystämme mahdollisimman vähän vaivaa. Alan laadukkaimmat aineet ja laitteet nopeuttavat puhdistustöitä. Graffitien poisto vaatii aikaa pintamateriaalista riippuen, mutta työmme ei ole tehty, ennen kuin seinä on entistä ehompi ja lika tai ilkivalta muisto vain.

 

Voiko seinien pinnat suojata etukäteen graffiteilta ja töhryiltä?

 

Kyllä, seinäpinnat voidaan käsitellä ja suojata etukäteen.

 

Teemme myös ennaltaehkäisevää pintojen suojausta, joka on kustannustehokas tapa suojautua töherryksiltä tai ainakin minimoida niiden pintaan jättämät jäljet. Puhdas pinta voidaan suojata, jotta graffitien poisto onnistuu jatkossa ilman kemikaaleja. Näin mahdollisten tagien poisto helpottuu ja nopeutuu ja seinäpinta pysyy muutenkin likaa hylkivänä. Suosittelemme seinäpintojen suojausta etenkin kohteisiin, joissa graffiteja ja tageja ilmestyy tiuhaan tahtiin ripeistä töherrysten poistoista huolimatta. Suojaamalla töherryksille alttiin pinnan varmuuden vuoksi etukäteen säästät siinä vaiheessa, kun on aika taas poistaa luvaton kuva tai teksti seinästä.

 

Julkisivupintojen suojaamiseen käytetään käsittelyaineita, jotka reagoivat halutulla tavalla pintamateriaalin kanssa tiivistäen pinnan. Tämä estää tai vaikeuttaa ei-toivotun aineen, kuten graffitimaalin kiinnittymistä seinäpintaan ja seinä on helpompi pitää puhtaana. Etenkin usein graffiteille tai muille töhryille altistuvissa kohteissa etukäteissuojauksella voi säästää pitkän pennin pesukuluissa. Suosittelemme mielellämme kohteeseenne sopivaa etukäteissuojausta tai puhdistusmenetelmää.

 

Miksi graffitit kannattaa poistaa nyt eikä ensi viikolla?

 

Poista graffitit ennen kuin ne jähmettyvät seinän pintaan.

 

Pitkäksi aikaa poistamatta jätetty graffiti lisää tekijöiden houkutusta lisätä omaa kädenjälkeään esille seiniin. Siksi graffiteja ilmestyykin nopealla tahdilla lisää samoille alueille, joissa puhdistusten kanssa viivytellään. Graffitit, tagit ja muut seiniin kuulumattomat kuvat ja tekstit onkin syytä poistaa heti.

 

Luvattomat töhryt saattavat olla myös hankalampia poistaa mikäli ne jäävät seinään pitkäksi aikaa. Kaikenlaiset töhryt seinissä vaikuttavat erityisesti asuinalueiden viihtyisyyteen huonontavasti ja seiniin "unohdetut" pienetkin tagit vähentävät asukkaiden tunnetta siitä, että ympäristöstä huolehditaan asianmukaisesti. Välinpitämätön asenne valitettavasti tarttuu ja leviää nopeasti. Siksi on hyvä toimia ripeästi, mikäli seiniin alkaa ilmestyä asiattomia merkkauksia. Soitto Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:lle on nopea tapa palauttaa asuinympäristö arvoonsa ja osoittaa, ettei sotkemista sallita.

 

Kuinka paljon graffitien poistaminen maksaa?

 

Pyydä maksuton kustannusarvio meiltä kohteesi putsaamisesta

 

Saat kustannusarvion graffitin poistolle ja muille palveluillemme maksutta, joten ota rohkeasti yhteyttä vaikka heti. Graffitin poistaminen on erityisosaamista ja -kalustoa vaativaa puuhaa, johon kannattaa pyytää ammattilainen, jolla on tarvittava tietotaito asiasta. Näin varmistut, että työt tehdään kerralla oikein ja puhdistusjälki on mieluinen. Vastaamme tiedusteluihin nopealla aikataululla ja tarjous on pitävä, ilman yllättäviä piilokuluja.

 

Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimella numerosta 0400 501 748.

 

Miksi Uudenmaan Pinnanpuhaltajat on luotettava kumppani?

 

Graffitien poisto on erikoisalaamme

 

• Graffitien poisto on erikoisosaamistamme, josta löytyy kokemusta yli 20 vuoden ajalta.

• Operoimme tehokkailla ja turvallisilla pesuaineilla pintoja vahingoittamatta.

• Saat meiltä nopeasti tarjouksen graffitin poistosta.

• Teemme myös työt ripeällä aikataululla: et kärsi sutuista kauaa.

• Meillä on asiakaslähtöinen palveluasenne ja teemme mitä lupaamme.

• Jätämme jälkeemme tyytyväisiä asiakkaita ja puhtaita pintoja.

• Asiakkaidemme suojana on vastuuvakuutus.

 

Onko teillä vastuuvakuutus?

 

Kyllä. Asiakaskohteemme ovat aina vastuuvakuutuksen piirissä.

 

Yrityksemme asiakaskohteet ovat ottamamme vastuuvakuutuksen piirissä. Vastuuvakuutus suojaa asiakkaan kiinteistöä vahinkotapauksessa, sillä vahingon kärsinyt asiakas voi saada korvauksia yrityksen lisäksi myös vakuutusyhtiöltämme. Graffitien poistossa yrityksemme pitkä kokemus, hyvät tuotteet ja huolellinen työskentely kuitenkin takaavat, että vahinkotapauksilta vältytään.

 

Mitä pesuaineita tiilikaton pesussa käytetään?

 

Pesu suoritetaan kuumavesipainepesulla ilman pesuaineita, pesun jälkeen katolle levitetään sammaleenestoaine A.Clean.

 Yli 20 vuoden kokemuksemme alalta on auttanut meitä kehittämään tehokkaan pesuprosessin, jossa kuumavesipainepesurilla saadaan haluttu lopputulos jokaisella kerralla sekä jokaisessa kohteessa.

Käyttämämme tiilikaton suoja-aineet lisäävät katon käyttöikää huomattavasti. Suoja-aineiden käyttö vähentää katon huoltotarvetta sekä lisää katon käyttöikää. Puhtaalle katolle laitettava suoja-aine estää likaa ja roskia tarttumasta katon pintaan, mikä vähentää puhdistustarvetta. Oikeanlaisilla tiilikaton pesumenetelmillä saadaan aikaan tehokkaita tuloksia.

 

Voiko tiilikaton pestä itse, vai kannattaako pyytää apua ammattilaiselta?

 

Kattohuolto ja tiilikaton pesu eivät ole aivan vaaraton urakka. Miksi et jättäisi hankalaa tehtävää siis kokeneille ammattilaisille, jotka tietävät mitä tehdä ja joilla on käytössään myös oikeanlaiset turvavälineet ja muut laitteet. Tiilikaton pesun hinta ammattilaisten toimesta onkin varsin vähäinen verrattuna siihen, mitä voi tapahtua huonojen välineiden ja puutteellisten turvalaitteiden seurauksena. On syytä muistaa, että märkä katto, jopa tiilikatto, on aina liukas eikä katolle kannata nousta ilman turvavälineitä.

 

Millainen on kaunis ja toimiva tiilikatto?

 

Tiilikaton ja koko julkisivun kannalta olisi hyvä, etteivät havu- ja lehtipuut sekä kertyvä siitepöly roskastaisi kattoa ja seiniä. Samalla kun puut varjostavat kattoa, ne luovat otollisen kostean alustan sammaleen kasvulle. Aivan talon välittömässä läheisyydessä kasvavat puut kannattaisikin kaataa, olivatpa ne kuinka vehreitä tahansa. Paras ja samalla tärkein vinkki kauniiseen ja kestävään tiilikattoon onkin se, että puhdistetaan, pestään ja suojataan tiilikatto oikein.

 

Ota yhteyttä