• Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin kohteessa. Kysy lisää  0400 501 748

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat

Graffitin poistaminen Helsinki

Graffitin poistaminen on operaatio, johon kannattaa valita kokenut ammattilainen. Poistamme hankalimmatkin graffitit ja muut töherrykset kaikilta ulko- ja sisäpinnoilta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla Uudenmaan alueella. Toteutamme graffitien poistoja myös pohjalaismaakunnissa, kuten Ylivieskassa ja sen lähikunnissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinteistöä rumentavat töherrykset voidaan poistaa tehokkaasti kokeneiden ammattilaistemme tekeminä. Teemme puhdistuksia pääasiassa yrityksille ja taloyhtiöille, jotka ovat kärsineet tuhrimisvahingoista, mutta annamme mielellämme tarjouksen graffitin poistosta myös muille tahoille.

Ota yhteyttä »

Graffitin poistaminen tavallista tehokkaammin

Graffitin poistaminen Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla onnistuu Uudenmaan Pinnanpuhaltajilta. Erilaisten maalien, tussien tai muiden tiukasti kiinnyttävien väriaineiden kanssa tehdyt töhryt tekevät kiinteistön julkisivusta epäsiistin näköisen, ja niiden poisto saattaa osoittautua haastavaksi perinteisillä menetelmillä tai vain yhdellä pesuaineella.

Lisäksi väärin valittu menetelmä voi vahingoittaa alkuperäistä pintaa ja korjaustöiden tekeminen on kallista, oli pintamateriaali mikä tahansa. Siksi on tärkeää käyttää huolella pinnan ja töhryn mukaan valittuja pesutuotteita ja -menetelmiä. Meille on kertynyt mittava kokemus vaikeimpienkin tahrojen poistosta.

Ota yhteyttä »

Kuumavesipesu tehostaa puhdistusta

Käytämme työssämme kuumavesipesuria, jossa paineella ruiskutettava vesi on lämmitettyä, mikä tehostaa pesuprosessia. Kuuman veteen yhdistetään sopiva pesuaine, jonka valitsemme kohteessa olevan pintamateriaalin mukaan. Oikea pesuaine ja kuuma vesi poistaa pinttyneet tahrat, töherrykset ja graffitit vahingoittamatta alkuperäistä pintaa.

Oikeanlaisen pesuliuoksen käyttäminen yhdessä oikeanlaisen lämpötilan kanssa on ehdottoman tärkeää, jotta alkuperäinen pesupinta ei kärsisi vaurioita puhdistuksessa. Ulkolämpötila ja sääolosuhteet saattavat vaikuttavat kuumevesipesurin käyttöön, joten kannattaa tiedustella sopivaa ajankohtaa puhdistusoperaatiolle meiltä.

Menetelmänä kuumavesipesu on erittäin tehokas rakennusten ulkopintojen puhdistukseen. Kuumavesipesuri toimii tavallisen painepesurin tavoin, mutta ruiskutettava vesi on lämmitettyä ja lämpötila voidaan valita kohteen ominaisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä »

Töhry tai graffiti poistetaan heti

Mikään ei rumenna julkisivua ja tee ympäristöstä epäsiistiä niin kuin suttuinen tagi tai väärään paikkaan hätäisesti sutaistu graffiti. Töhryt houkuttelevat seurakseen uusia sotkuja seiniin ja lähiympäristöön, jos niitä ei poisteta välittömästi. Siksi vaivihkaa seinään tai muuhun pintaan ilmestynyttä suttua ei kannata katsoa sormien läpi, vaan poistoon tulee ryhtyä heti. Mutu-tuntuma, väärä pesuaine ja -tekniikka eivät useinkaan riitä spraymaalin poistamiseen siististi, vaan seinä jää omien pesuyritysten jäljiltä likaisen ja tuhruisen näköiseksi.

Miksi graffiti kannattaa poistaa välittömästi?

  • Jotta maalille ei jää aikaa kiinnittyä pintaan kunnolla.
  • Jotta ympäristö palautuu siistiksi. Tämä lisää turvallisuudentunnetta ja antaa asukkaille tai asiakkaille edustavamman kuvan ympäristöstä.
  • Jotta tekijät näkevät että kohteesta huolehditaan eikä graffiteja sallita.

Ota yhteyttä »