Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
graffitin-poistaminen graffitin poistaminen graffitin poistaminen graffitin poistaminen

Graffitin poistaminen Helsinki – Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy

Graffitin poistaminen on operaatio, johon kannattaa valita kokenut ammattilainen. Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy poistaa hankalimmatkin graffitit ja muut töherrykset kaikilta ulko- ja sisäpinnoilta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä yleisesti Uudenmaan alueella. Toteutamme graffitien poistoja myös pohjalaismaakunnissa, kuten Ylivieskassa ja sen lähikunnissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yli 20 vuoden kokemuksen ansiosta pystymme poistamaan tiukasti kiinnittyvät väriaineet ja maalit oikeanlaisten poistomenetelmien avulla, alkuperäistä pintaa säästäen. Kiinteistöä rumentavat töherrykset voidaan poistaa tehokkaasti kokeneiden ammattilaistemme tekeminä. Teemme puhdistuksia pääasiassa yrityksille ja taloyhtiöille, jotka ovat kärsineet tuhrimisvahingoista, mutta annamme mielellämme tarjouksen graffitin poistosta myös muille tahoille. Puhdistamme myös kattoja eri pesumenetelmin.

Graffitin poistaminen tavallista tehokkaammin

Graffitin poistaminen Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla onnistuu luotettavasti Uudenmaan Pinnanpuhaltajilta. Erilaisten maalien, tussien tai muiden tiukasti kiinnyttävien väriaineiden kanssa tehdyt töhryt tekevät kiinteistön julkisivusta epäsiistin näköisen, ja niiden poisto saattaa osoittautua haastavaksi perinteisillä menetelmillä tai vain yhdellä pesuaineella.

Lisäksi väärin valittu menetelmä voi vahingoittaa alkuperäistä pintaa ja korjaustöiden tekeminen on kallista, oli pintamateriaali mikä tahansa. Siksi on tärkeää käyttää huolella pinnan ja töhryn mukaan valittuja pesutuotteita ja -menetelmiä. Olemme toimineet alalla kahden vuosikymmenen ajan ja meille on kertynyt mittava ja monipuolinen kokemus vaikeimpienkin tahrojen poistosta.

Kuumavesipesu tehostaa puhdistusta

Käytämme työssämme kuumavesipesuria, jossa paineella ruiskutettava vesi on lämmitettyä, mikä tehostaa pesuprosessia. Kuuman veteen yhdistetään sopiva pesuaine, jonka ammattilaisemme valitsevat kohteessa olevan pintamateriaalin mukaan. Oikea pesuaine ja kuuma vesi muodostavat tehokkaan yhdistelmän, millä pinttyneet tahrat, töherrykset ja graffitit saadaan poistettua tehokkaasti. Oikeanlaisilla aineilla voidaan myös varmistua alkuperäisen pinnan säilymisestä vahingoittumattomana.

Menetelmänä kuumavesipesu on erittäin tehokas rakennusten ulkopintojen puhdistukseen. Kuumavesipesuri toimii tavallisen painepesurin tavoin, mutta ruiskutettava vesi on lämmitettyä ja lämpötila voidaan valita kohteen ominaisuuksien mukaan.

Käytämme työssämme myös pesuaineita, jotka lisäävät erinomaisesti lopputuloksen tehokkuutta. Kohteen tunteminen on erittäin tärkeää, sillä erilaiset pintamateriaalit reagoivat eri tavoin kuumapesuun. Oikeanlaisen pesuliuoksen käyttäminen yhdessä oikeanlaisen lämpötilan kanssa on ehdottoman tärkeää, jotta alkuperäinen pesupinta ei kärsisi vaurioita puhdistuksessa. Ulkolämpötila ja sääolosuhteet saattavat vaikuttavat kuumevesipesurin käyttöön, joten kannattaa tiedustella sopivaa ajankohtaa puhdistusoperaatiolle meiltä.

Töhry tai graffiti poistetaan heti

Mikään ei rumenna julkisivua ja tee ympäristöstä epäsiistiä niin kuin suttuinen tagi tai väärään paikkaan hätäisesti sutaistu graffiti. Valitettavasti töhryt vielä houkuttelevat seurakseen uusia sotkuja seiniin ja lähiympäristöön, jos niitä ei poisteta välittömästi. Siksi vaivihkaa seinään tai muuhun pintaan ilmestynyttä suttua ei kannata katsoa sormien läpi, vaan poistoon tulee ryhtyä heti. Mutu-tuntuma, väärä pesuaine ja -tekniikka eivät useinkaan riitä spraymaalin poistamiseen siististi, vaan seinä jää omien pesuyritysten jäljiltä likaisen ja tuhruisen näköiseksi. Kotikonsteihin emme siis suosittele turvautumaan.

Miksi graffiti kannattaa poistaa välittömästi?

  • Jotta maalille ei jää aikaa kiinnittyä pintaan kunnolla.
  • Jotta ympäristö palautuu siistiksi. Tämä lisää turvallisuudentunnetta ja antaa asukkaille tai asiakkaille edustavamman kuvan ympäristöstä.
  • Jotta tekijät näkevät että kohteesta huolehditaan eikä graffiteja sallita.

Oikeat pesuaineet ja pintojen suojaus ennakkoon

Uudenmaan pinnanpuhaltajat toimivat yli 20 vuoden kokemuksella ja tarkkasilmäiset ammattilaisemme osaavat valita oikeat menetelmät jokaiseen kohteeseen ja pintamateriaaliin. Teemme myös pintojen suojausta, joka on ennaltaehkäisevä ja kustannustehokas tapa suojautua töherryksiltä. Puhdas seinäpinta voidaan suojata siten, että graffitin poisto onnistuu jatkossa helpommin ilman kemikaaleja.

Julkisivupintojen suojaamiseen käytetään käsittelyaineita, jotka reagoivat halutulla tavalla pintamateriaalin kanssa tiivistäen pinnan. Tämä estää tai vaikeuttaa ei-toivotun aineen, kuten graffitimaalin kiinnittymistä seinäpintaan ja seinä on helpompi pitää puhtaana. Etenkin usein graffiteille tai muille töhryille altistuvissa kohteissa etukäteissuojauksella voi säästää pitkän pennin pesukuluissa. Suosittelemme mielellämme kohteeseenne sopivaa etukäteissuojausta tai puhdistusmenetelmää.

Miksi valita Uudenmaan pinnanpuhaltajat?

  • Graffitien poisto on erikoisosaamistamme, josta löytyy kokemusta yli 20 vuoden ajalta.
  • Operoimme tehokkailla ja turvallisilla pesuaineilla pintoja vahingoittamatta.
  • Saat meiltä nopeasti tarjouksen graffitin poistosta.
  • Teemme myös työt ripeällä aikataululla: et kärsi sutuista kauaa.
  • Meillä on asiakaslähtöinen palveluasenne ja teemme mitä lupaamme.
  • Jätämme jälkeemme tyytyväisiä asiakkaita ja puhtaita pintoja.
  • Asiakkaidemme suojana on vastuuvakuutus.

Tarkat tekijät

Uudenmaan Pinnanpuhaltajien työntekijät ovat alansa osaavia ammattilaisia. Työotteemme on ”ensin tutkia, sitten vasta hutkia”, eli tutustumme huolellisesti kohteeseen ja sen rakennusmateriaaleihin. Sen jälkeen valitsemme pinnan ja poistettavan materiaalin kannalta parhaan mahdollisen pesuaineen ja pesumenetelmän. Ammattilaisen käsittelyssä vahvojenkin kemikaalien käyttö on turvallista. Suojaamme tarvittaessa työmaan asianmukaisesti työturvallisuuden varmistamiseksi ja ohikulkijoiden suojaamiseksi. Pääsääntöisesti graffitin poistosta ei kuitenkaan koidu pitkäkestoista haittaa alueen asukkaille tai muille käyttäjille.

Vastuuvakuutus

Yrityksemme asiakaskohteet ovat ottamamme vastuuvakuutuksen piirissä. Vastuuvakuutus suojaa asiakkaan kiinteistöä vahinkotapauksessa, sillä vahingon kärsinyt asiakas voi saada korvauksia yrityksen lisäksi myös vakuutusyhtiöltämme. Graffitien poistossa yrityksemme pitkä kokemus, hyvät tuotteet ja huolellinen työskentely kuitenkin takaavat, että vahinkotapauksilta vältytään.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous

Pelkkä tarjouksen pyytäminen ei vielä maksa sinulle mitään, joten ota rohkeasti yhteyttä. Graffitien poistamiset kannattaa tilata kokeneelta tekijältä, jotta työt menevät kerralla oikein eikä seinäpintoja jouduta puhdistamaan uudestaan. Meiltä löytyvät tarvittavat työkalut ja vuosien tuoma kokemus – graffitien poistaminen on meille päivittäistä työtä. Voit hyvillä mielin jättää sen meidän huoleksemme.

Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse numeroon 0400 501 748.