• Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin kohteessa. Kysy lisää  0400 501 748

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat

Katon pinnoitus Helsinki

Katon pinnoitus on erinomainen keino pidentää katon ikää ja samalla kohentaa sen ilmettä. Huonoltakaan näyttävä katto ei välttämättä ole remontin tarpeessa. Hyvillä materiaaleilla ja ammattilaisen menetelmillä katon pinnoitus voi varsin hyvin olla oikea ratkaisu katon elvyttämiseen. Katon pinnoittaminen on kaiken lisäksi huomattavasti edullisempaa kuin suuritöisempi remontti.

Ota meihin yhteyttä, niin tulemme mielellämme arvioimaan katon kunnon ja katsomaan, mikäli pinnoittaminen olisi sille se paras vaihtoehto. Katon pinnoitus voidaan tehdä kaikille kattotyypeille: niin pelti- kuin tiilikatoillekin.

Teemme kattopinnoituksia Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä koko Uudellamaalla. 

Ota yhteyttä »

Katon pinnoituksen hyötyjä

Katon pinnoitus edistää katon ikää monellakin tapaa. Se antaa katolle 100%:n vedeneristyskyvyn, suojan uv-säteilyä ja sammaloitumista vastaan, pinnoite ehkäisee myös pakkasrapautumista sekä ilmansaasteiden aiheuttamia rasitteita. Sen lisäksi että katto saa erinomaisen suojan, saa se myös ehomman ilmeen ja jopa asiakkaan halutessa uuden värin pinnoitteesta riippuen. Säästät rahaa pitkällä tähtäimellä, kun katon pinnoittamisessa käytetään laadukkaita pinnoitteita ja työ tehdään oikein.

Katon pinnoitus tehdään meillä huolellisesti alusta loppuun

Katon pinnoitus lähtee tietysti kunnollisesta katon kuntotarkastuksesta, jotta saadaan selville mahdolliset tarvittavat korjaustoimenpiteet. Tarkastuksessa tutkitaan, ovatko esimerkiksi kattotiilet ehjiä. Tämän jälkeen katto pestään perusteellisesti, ja jos kyseessä on esimerkiksi mineriitti- tai tiilikatto, mahdolliset sammaleet ja muut kasvustot tuhotaan. Katto voidaan pinnoittaa värittömällä tai värillisellä pinnoitteella katosta ja asiakkaan toiveista riippuen. Ympäristön suojauksesta ja henkilöstömme turvallisuudesta pidetään hyvää huolta koko urakan ajan. 

Ota yhteyttä »

Tilaa katon pinnoitus kattojen asiantuntijalta

Kattojen pinnoittaminen vaatii paljon asiantuntemusta ja kokemusta - varsinkin jos lopputuloksesta halutaan laadukas ja katolle tavoitellaan pitkää käyttöikää. Uudenmaan Pinnanpuhaltajilla on pitkä kokemus kattojen huoltotöistä ja kattojen pinnoittamisesta.

Kysy lisää»