• Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin kohteessa. Kysy lisää  0400 501 748

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat

Peltikaton pesu Helsinki

Onko peltikattosi vehreä vihermatto? Etsitkö osaavaa ja nopeaa peltikaton pesujen tekijää? Pitäisikö katto pestä ja puhdistaa ennen maalaustöiden aloittamista?

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy suorittaa peltikaton puhdistuksen, pesun ja pienimuotoiset huoltotyöt Helsingissä ja muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous peltikaton pesusta!

Toimintaperiaatteenamme on tuottaa hyvää ja laadukasta jälkeä, jotta huoltotöistä olisi mahdollisimman paljon pitkään iloa ja hyötyä.  Pitämällä peltikaton puhtaana lisäät sen käyttöikää, mutta samalla myös kohotat koko julkisivun ilmettä. Suoritamme pääasiassa kerrostalojen, rivitalojen ja erilaisten yritysten kiinteistöjen peltikaton pesun. Kokeneena alan ammattilaisena suoritamme katon pesut laajasti pääkaupunkiseudun alueella, kuten Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. 

Ota yhteyttä »

Peltikaton puhdistus on ammattilaisten urakka

Käytämme peltikaton pesuaineena hyväksi havaitsemaamme, tehokasta ja turvallista laatutuotetta. Peltikaton pesuaineen on oltava riittävän tehokas, jotta se poistaa pinttyneemmätkin liat ja roskat. Oikeanlaisten pudistusaineiden, menetelmien ja vankan kokemuksen avulla peltikatosta tulee jälleen näyttävä ja kestävä uudella tavalla. Peltikaton puhdistus on oiva tapa saada koko julkisivu taas uuteen näyttävään loistoonsa.

Puhdistus on maalaustöiden pohjatyötä

Usein peltikaton puhdistus ja pesu toimii myös maalaustöiden pohjatyönä. On tärkeää, että katon puhdistus ja pesu tehdään oikein. Huonosti tehty esikäsittely voi olla syynä siihen, miksi maali saattaa lähteä lohkeilemaan ennen aikojaan. Huonosti huuhdeltu peltikatto pesuainejäämineen voikin olla syynä siihen, miksi maali ei pysykään oletetun ajan hyvänä.

Kysy lisää »

Peltikaton huoltotyöt kokemuksella

On tärkeää pitää peltikatto puhtaana, jotta lika ja roskat eivät pääse valloilleen. Ylimääräiset epäpuhtaudet peltikatolla lisäävät kasvustoa ja pitävät katon kosteana. Pesun ja puhdistuksen lisäksi teemme myös muita pieniä katon huoltotöitä.

Ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous peltikaton pesusta ja muista huoltotöistä soittamalla

Soita 0400 501 748 »