• Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin kohteessa. Kysy lisää  0400 501 748

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat

Katon pesu Helsinki

Katon pesu on Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:n parasta osaamista Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Uudellamaalla.  Katolle kertyy helposti likaa, sammalta, neulasia tai muuta roskaa, jotka heikentävät kiinteistön ilmettä, mutta voivat olla myös vakava tekijä katon käyttöikää ajatellen. Teemme tiilikattojen ja muiden kattojen pesuja yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa taloyhtiöt sekä yritykset. Tilaa katon pesu alan rautaisilta ammattilaisilta! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon pesusta.

Ota yhteyttä »

Katon puhdistus kokonaisvaltaisesti

Katon puhdistus tehdään avaimet käteen -palveluna. Teemme jokaisen kohteen alusta loppuun saakka, aina valmisteluista kuumapesuihin ja tarvittaessa suoja-aine käsittelyihin. Tarjoamamme paketti on kustannustehokas ja katon pesun hinta on edullinen, kun huomioidaan pesuprosessin tehokkuus sekä nopeus. Toimimme jokaisessa kohteessa ripeästi, jotta toimenpiteestä ei aiheudu ylimääräistä haittaa kiinteistön käyttäjille.

Katon pesu on samalla myös maalaustöiden pohjatyötä

Peltikaton pesussa on tärkeää saada katon koko pinta-ala puhtaaksi, vaikeimmat likapinttymät mukaan lukien. Etenkin jos katto tullaan maalamaan, huolellinen ja tehokas pesu on ehdottoman tärkeää, jotta maalaustyölle on onnistumisen edellytykset. Jos katto ei tule pesussa puhtaaksi, lika sekä muut epäpuhtaudet estävät tasaisen maalipinnan ja katon käyttöikä voi heikentyä. Ammattilaisten tekemä huolellinen ja tehokas katon pesu takaa hyvät edellytykset maalaustyölle peltikatolla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon pesusta!

Peltikaton ja tiilikaton pesu Uudellamaalla

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy on suorittanut lukuisia erityyppisiä katon pesuja vuosien varrella. Onkin ollut mukavaa seurata, kuinka asiakaskuntamme pysyy varsin vakiona ja puoleemme käännytään uudelleen, kun kattotyöt ovat jälleen ajankohtaisia.

Toinen mieltämme lämmittävä seikka on ollut huomata, että saamme lisää katon pesu-urakoita suositusten kautta. Entiset asiakkaamme suosittelevat mielellään laadukkaita puhdistus- ja pesupalveluitamme eteenpäin.

Toimintaperiaatteenamme onkin ollut tuottaa laadukasta ja nopeaa asiakaspalvelua tarkoittaen, että asiakkaamme tietävät mitä tilaavat, pysyvät toteutuksissa ajan tasalla ja ennen kaikkea - voivat olla varmoja laadukkaasta lopputuloksesta! Ota siis luotettavaan tekijään yhteyttä kun tiili- tai peltikaton pesu on ajankohtaista!

Soita 0400 501 748 »