Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Katon pesu Helsinki – Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy

Katon pesu on Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:n parasta osaamista Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Uudellamaalla. Teemme katon pesuja myös Ylivieskassa ja sen lähikunnissa. Katolle kertyy helposti likaa, sammalta, neulasia tai muuta roskaa, jotka heikentävät kiinteistön ilmettä, mutta voivat olla myös vakava tekijä katon käyttöikää ajatellen. Teemme tiilikattojen ja muiden kattojen pesuja yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa taloyhtiöt sekä yritykset. Tilaa katon pesu alan rautaisilta ammattilaisilta! Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous katon pesusta.

Peltikaton pesu ammattitaidolla

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy on suorittanut lukuisia erityyppisiä katon pesuja vuosien varrella. Onkin ollut mukavaa seurata, kuinka asiakaskuntamme pysyy varsin vakiona ja puoleemme käännytään uudelleen, kun kattotyöt jälleen odottavat. Toinen mieltämme lämmittävä seikka on ollut huomata, että saamme lisää katon pesu-urakoita suositusten kautta. Entiset asiakkaamme suosittelevat mielellään laadukkaita puhdistus- ja pesupalveluitamme eteenpäin. Toimintaperiaatteenamme onkin ollut tuottaa laadukasta ja nopeaa asiakaspalvelua tarkoittaen, että asiakkaamme tietävät mitä tilaavat, pysyvät toteutuksissa ajan tasalla ja ennen kaikkea - voivat olla varmoja laadukkaasta lopputuloksesta! Ota siis luotettavaan tekijään yhteyttä kun tiili- tai peltikaton pesu on jälleen ajankohtaista!

Katon pesu on samalla myös maalaustöiden pohjatyötä

Peltikaton pesussa on tärkeää saada katon koko pinta-ala puhtaaksi, vaikeimmat likapinttymät mukaan lukien. Etenkin jos katto tullaan maalamaan, huolellinen ja tehokas pesu on ehdottoman tärkeää, jotta maalaustyölle on onnistumisen edellytykset. Jos katto ei tule pesussa puhtaaksi, lika sekä muut epäpuhtaudet estävät tasaisen maalipinnan ja katon käyttöikä voi heikentyä. Ammattilaisten tekemä huolellinen ja tehokas katon pesu takaa hyvät edellytykset maalaustyölle peltikatolla.

Kuumapainepesurilla tehokasta jälkeä

Käytämme työssämme tehokasta kuumavesipesuria, jossa paineella ruiskutettava vesi on lämmitettyä. Kuumapainepesu on suositeltavaa etenkin silloin kun pestään hieman iäkkäämpää tiilikattoa, mutta kuumapesua tehdään toki myös muissa kohteissa. Ammattilaisemme tutkivat aina katolle parhaimmin soveltuvan menetelmän. Tarvittaessa myös peltikaton pesu tehdään sopivilla pesuaineilla, jotta pinttyneinkin lika saadaan irrotettua.

Tiilikaton pesu

Puhdistus, pesu ja suojakäsittely ovat tärkeää kaikille talon pinnoille aina sokkelista, seinään ja kattoon saakka. Kaikkien kattojen puhdistus, myös tiilikaton, pesu, suojakäsittely ja huolto tulee tehdä säännöllisesti, jotta ne eivät pääse rapistumaan. Meiltä saat myös tiilikaton pesupalvelut ammattitaitoisesti. Tiilikaton puhdistushuolto onkin varsin tärkeää, sillä tiili materiaalina on jokseenkin herkkä epäpuhtauksien aiheuttamalle rapautumiselle. Lue lisää tiilikaton pesusta ja vaadittavista huoltotoimenpiteistä.

Katon puhdistus kokonaisvaltaisesti

Katon puhdistus tehdään avaimet käteen -palveluna. Teemme jokaisen kohteen alusta loppuun saakka, aina valmisteluista kuumapesuihin ja tarvittaessa suoja-aine käsittelyihin. Tarjoamamme paketti on kustannustehokas ja katon pesun hinta on edullinen kun huomioidaan pesuprosessin tehokkuus sekä nopeus. Toimimme jokaisessa kohteessa tehokkaasti, jotta toimenpiteestä ei aiheudu ylimääräistä haittaa kiinteistön käytölle.

Turvallista työtä

Ethän turhaan riskeeraa turvallisuutta kiipeämällä itse katolle? Muistathan, että märkä katto on aina petollisen liukas, eikä sinne ole asiaa ilman asianmukaisia turvalaitteita. Tiili- ja peltikaton pesu kannattaa jättää ammattilaisille, sillä oikeanlaisilla välineillä, menetelmillä ja puhdistus- ja pesuaineilla työ käy nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä – pyydä edullinen tarjous

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy suorittaa ammattitaidolla katon pesut. Toimimme pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Huolehdimme myös tarvittavista suojausmenetelmistä vilkkaissa kohteissa. Olemme toimineet alalla jo pitkään ja voimme luvata hyvän lopputuloksen jokaisessa kohteessa sekä jokaisella pesukerralla. Osaavat ammattilaisemme osaavat valita oikeat pesumenetelmät sekä aineet jokaiseen pesupintaan, jotta lopputulos on jokaisella kerralla varmasti erinomainen.

Jos mielessäsi on katon pesu, ota yhteyttä alan kokeneisiin ammattilaisiin lomakkeella tai soittamalla numeroon 0400 501 748