• Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin kohteessa. Kysy lisää  0400 501 748

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat

Tiilikaton pesu Helsinki

Tiilikaton pesu on Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:n erikoisosaamista Helsingissä, Espoossa sekä Vantaalla ja Uudellamaalla. Pyydä tarjous tiilikaton pesusta!

Pesu pidentää olennaisesti katon käyttöikää ja parantaa kiinteistön ilmettä, kun ylimääräinen roska pestään pois. Pesu on tarpeen silloin, kun katolle kertyy sammalta tai muuta irtolikaa kuten esim. havunneulasia. Teemme tiilikattojen sekä peltikattojen pesuja pääasiassa yrityksille ja taloyhtiöille. Tiilikaton pesu pitää katon siistinä ja säästää huomattavasti ylläpito- ja korjauskustannuksia. 

Ota yhteyttä »

Tiilikaton puhdistus vuosien kokemuksella

Tiilikaton puhdistus on erityisen tärkeässä osassa, kun halutaan pidentää katon käyttöikää. Kaikenlainen katolle kasaantunut roska tai sammal kerää itseensä runsaasti vettä, joka varsinkin pakkasilla aiheuttaa kattotiilien halkeilua. Tästä syystä sammal ja irtolika tulisi poistaa tiilikatolta säännöllisesti, sillä ne haurastuttavat tiilikattoa.

Sammaleen ja muiden epäpuhtauksien poisto voi olla hankalaa sekä aikaa vievää omatoimisesti tehtynä. Jätä kattopesut ammattilaisille, sillä katon puhdistaminen käy varsin joutuisasti hyvien välineiden ansiosta. On turha nähdä vaivaa, kun ammattilainen suorittaa katon huoltopesut kädenkäänteessä.

Kuumapainepesu on suositeltavaa, kun pestään hieman iäkkäämpää tiilikattoa. Tiilikaton pesussa ei käytetä pesuainetta. Pesu suoritetaan kuumavesipainepesulla (n.90astetta) ja pesun jälkeen katolle levitetään sammalestoaine A-Clen joka tappaa mahdollisesti pesun jälkeen jääneet sammalleet.

Ota yhteyttä »

Tilaa kattohuolto ja pidä vesikatto kunnossa!

Tiilikaton huoltoon kuuluu oleellisena epäpuhtauksien, kuten lian ja roskien, poistaminen. Tiilikaton pesu on yksinkertainen, mutta tehokas keino pitää katto kestävänä jatkossakin. Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:n toimesta tiilikattosi pysyy näyttävänä ja hyvänä.

Pyydä tarjous ja tilaa tiilikaton pesu meiltä, voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse numerosta 0400 501 748