Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Tiilikaton pesu Helsinki – Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy

tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu on Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:n erikoisosaamista Helsingissä, Espoossa sekä Vantaalla ja Uudellamaalla. Palvelemme myös Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan kunnissa, kuten Ylivieskassa, Nivalassa, Haapavedellä, Oulaisissa, Alavieskassa, Sievissä ja Kannuksessa. Ota yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous tiilikaton pesusta!

Ammattitaidolla tehty pesu pidentää olennaisesti katon käyttöikää ja parantaa kiinteistön ilmettä, kun ylimääräinen roska pestään kerralla pois. Pesu on tarpeen silloin, kun katolle kertyy sammalta tai muuta irtolikaa kuten esim. havunneulasia. Teemme tiilikattojen sekä peltikattojen pesuja pääasiassa yrityksille ja taloyhtiöille. Tiilikaton pesu pitää katon siistinä ja säästää huomattavasti ylläpito- ja korjauskustannuksia. 

Tavoitteenamme hyvä asiakaspalvelu ja loistava lopputulos

Toimintaperiaatteenamme on tehdä hyvää ja laadukasta puhdistus-, pesu- ja suojakäsittelyjälkeä, jotta tiilikatto pääsee oikeuksiinsa - on siis kaunis ja kestävä jatkossakin. Pyrimme toteuttamaan kattotyöt mahdollisimman nopealla aikataululla ja sovittujen sopimusten mukaan. Tärkeää työssämme on myöskin hyvä asiakaspalvelu, jotta asiakkaamme tietää mitä on tilaamassa, mitä kaikkea urakka sisältää ja millaista lopputulosta odotetaan.

Tiilikaton puhdistus vuosien kokemuksella

Tiilikaton puhdistus on erityisen tärkeässä osassa, kun halutaan pidentää katon käyttöikää. Kaikenlainen katolle kasaantunut roska tai sammal kerää itseensä runsaasti vettä, joka varsinkin pakkasilla aiheuttaa kattotiilien halkeilua. Tästä syystä sammal ja irtolika tulisi poistaa tiilikatolta säännöllisesti. Sammal ja moni muukin roska ja lika haurastuttavat tiilikattoa.

Sammaleen ja muiden epäpuhtauksien poisto voi olla hankalaa sekä aikaa vievää omatoimisesti tehtynä. Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy suorittaa sammaleen poistot katolta nopeasti ja vaivatta. Jätä kattopesut ammattilaisille, sillä katon puhdistaminen käy varsin joutuisasti hyvien välineiden ansiosta. On aivan turhaa nähdä suurta vaivaa, kun ammattilainen suorittaa katon huoltopesut kädenkäänteessä.

Pinttyneinkin lika ja roska lähtevät ammattilaisten toimesta

Ammattitaitoiset ammattilaisemme puhdistavat katot kaikenlaisesta roskasta ja pinttyneestä liasta tehokkaasti, mutta kattoa säästävin menetelmin. Yli 20 vuoden kokemuksella puhdistusmenetelmämme on hiottu tehokkaaksi prosessiksi.

Käytämme työssämme kuumavesipesuria, jossa paineella ruiskutettava vesi on lämmitettyä, mikä tehostaa pesuprosessia. Kuumapainepesu on suositeltavaa etenkin silloin, kun pestään hieman iäkkäämpää tiilikattoa. Ammattilaisemme tutkivat aina katolle parhaimmin soveltuvan menetelmän. Tarvittaessa tiilikaton pesu tehdään sopivilla pesuaineilla, jotta pinttyneinkin lika saadaan irrotettua.

Käytössämme on tehokas tiilikaton pesuaine

Teemme tiilikattojen pesut käyttäen pesuaineita, jotka lisäävät pesun tehokkuutta, mutta auttavat myös suojaamaan kattoa epäpuhtauksilta. Yli 20 vuoden kokemuksemme alalta on auttanut meitä kehittämään tehokkaan pesuprosessin, jossa kuumapesun ja oikeanlaisten pesuaineiden yhdistelmällä saadaan haluttu lopputulos jokaisella kerralla sekä jokaisessa kohteessa.

Suoja-aineilla estetään lian pinttyminen jatkossa

Käyttämämme aineet edustavat alan korkeimpia standardeja ja käyttämämme tiilikaton suoja-aineet lisäävät katon käyttöikää huomattavasti. Suoja-aineiden käyttö vähentää katon huoltotarvetta sekä lisää katon käyttöikää. Puhtaalle katolle laitettava suoja-aine estää likaa ja roskia tarttumasta katon pintaan, mikä vähentää puhdistustarvetta. Oikeanlaisilla tiilikaton pesuaineilla ja -menetelmillä saadaan aikaan tehokkaita tuloksia.

Turvallista katolle nousua

Kattohuolto ja tiilikaton pesu eivät ole aivan vaaraton urakka. Miksi et jättäisi hankalaa tehtävää siis kokeneille ammattilaisille, jotka tietävät mitä tehdä ja joilla on käytössään myös oikeanlaiset turvavälineet ja muut laitteet. Tiilikaton pesun hinta ammattilaisten toimesta onkin varsin vähäinen verrattuna siihen, mitä voi tapahtua huonojen välineiden ja puutteellisten turvalaitteiden seurauksena. On syytä muistaa, että märkä katto, jopa tiilikatto, on aina liukas eikä katolle kannata nousta ilman turvavälineitä.

Vinkkejä kauniiseen ja kestävään tiilikattoon

Tiilikaton ja koko julkisivun kannalta olisi hyvä, etteivät havu- ja lehtipuut sekä kertyvä siitepöly roskastaisi kattoa ja seiniä. Samalla kun puut varjostavat kattoa, ne luovat otollisen kostean alustan sammaleen kasvulle. Aivan talon välittömässä läheisyydessä kasvavat puut kannattaisikin kaataa, olivatpa ne kuinka vehreitä tahansa. Paras ja samalla tärkein vinkki kauniiseen ja kestävään tiilikattoon onkin se, että puututaan roskastajaan sekä puhdistetaan, pestään ja suojataan tiilikatto oikein.

Tilaa kattohuolto ja pidä vesikatto kunnossa!

Tiilikaton huoltoon kuuluu oleellisena epäpuhtauksien, kuten lian ja roskien, poistaminen. Tiilikaton pesu on yksinkertainen, mutta tehokas keino pitää katto kestävänä jatkossakin. Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:n toimesta tiilikattosi pysyy näyttävänä ja hyvänä.

Pyydä tarjous ja tilaa tiilikaton pesu meiltä, voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse numerosta 0400 501 748