Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Julkisivupesu Helsingin seudulla

Julkisivun pesu

Julkisivupesussa puhdistetaan kerralla kiinteistön pintamateriaalit sään ja liikenteen aiheuttamasta liasta ja saasteista. Peruspesun yhteydessä voidaan tarvittaessa kiinnittää erityishuomiota myös ilkivallan aiheuttamiin likaantumisiin kuten graffiteihin. Uudenmaan Pinnanpuhaltajat pesevät kaikenkokoisten kiinteistöjen seinäpintoja pääkaupunkiseudulla. Toimimme Helsingistä käsin muun muassa Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalle saakka. Toteutamme julkisivupesuja muun muassa Ylivieskassa, Nivalassa, Haapavedellä, Oulaisissa, Alavieskassa, Sievissä ja Kannuksessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Milloin on aika tilata julkisivupesu?

Asukkaan tai usein ohi kävelevän silmä tottuu aste asteelta tummuvaan tai laikkuuntuvaan seinäpintaan helposti, mutta muille rapistuminen näkyy - ja valitettavasti kertoo laiminlyödystä tai kehnosti hoidetusta kiinteistöstä. Likainen rakennus paitsi pilaa näkymää, myös houkuttelee muuta epäsiisteyttä lähiympäristöönsä. Heikosti hoidettu ympäristö puolestaan on omiaan laskemaan alueen ja kiinteistön arvoa ja huonontamaan ihmisten mielikuvia niistä.

Oikea aika tilata julkisivupesu on silloin, kun seinäpinnat ovat selvästi tummuneet tai kun edessä on esimerkiksi julkisivun maalausurakka. Kunnollinen puhdistus luo hyvän pohjan maalaustöille. Pesuissa pitää huomioida riittävä kuivumisaika.

Rakennuksen julkisivun pesu ammattitaidolla meiltä

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy on erikoistunut haastavien graffitien yms. töhryjen poistoon ulkoseinistä, mutta teemme myös julkisuvun pesut varmalla osaamisella.

Kokeneet tekijämme käyttävät tehokkaita ja pintaa säästäviä pesuaineita ja hoitavat pesut ripeällä aikataululla. Meille on tärkeätä pystyä vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ja laatuvaatimuksiin sovittujen töiden osalta. Meiltä saat ilmaisen tarjouksen kaikista urakoista, eikä tarjouspyyntö sido asiakasta tilaamaan työtä meiltä. Kannattaa siis kysyä hinta-arviota seinien pesusta!

Julkisivupesun hinta

Julkisivupuhdistuksen hinta määräytyy muun muassa rakennuksen koon ja käytettävien menetelmien mukaisesti. Pintamateriaalit vaikuttavat valittuun puhdistusmenetelmään ja käytettäviin pesuaineisiin. Jotkin materiaalit puhdistuvat näppärästi kuumavesipesurin käsittelyllä, toiset tarvitsevat vaihtelevia pesuaineita ja -menetelmiä.

Isommissa urakoissa ja kookkaammissa kiinteistöissä valmistelutöihin kuten suojaukseen kuluva aika pitenee ja nostaa kustannuksia. Painepesu kuumalla vedellä tai pesuaineliuoksella on turvallinen ja usein käytetty julkisivun puhdistustapa. Kuumavesipesulla puhdistuvat myös pelti- ja tiilikatot.

Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse numeroon 0400 501 748