• Tarjoamme maksuttoman kartoituskäynnin kohteessa. Kysy lisää  0400 501 748

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat

Julkisivupesu Helsingin seudulla

Julkisivupesussa puhdistetaan kerralla kiinteistön pintamateriaalit sään ja liikenteen aiheuttamasta liasta ja saasteista. Peruspesun yhteydessä voidaan tarvittaessa kiinnittää erityishuomiota ilkivallan aiheuttamiin likaantumisiin, kuten graffiteihin.

Uudenmaan Pinnanpuhaltajat pesevät kaikenkokoisten kiinteistöjen seinäpintoja pääkaupunkiseudulla. 

Ota yhteyttä »
 

Milloin on aika tilata julkisivupesu?

Asukkaan tai usein ohi kävelevän silmä tottuu lopulta tummuvaan tai laikkuuntuvaan seinäpintaan helposti, mutta muille rapistuminen näkyy. Likainen julkisivu kertoo valitettavasti laiminlyödystä tai kehnosti hoidetusta kiinteistöstä.

Likainen rakennus paitsi pilaa näkymää, myös houkuttelee muuta epäsiisteyttä lähiympäristöönsä. Heikosti hoidettu ympäristö puolestaan on omiaan laskemaan alueen ja kiinteistön arvoa ja huonontamaan ihmisten mielikuvia niistä.

Oikea aika tilata julkisivupesu on, kun seinäpinnat ovat selvästi tummuneet ja silloin, kun edessä on julkisivun maalausurakka. Kunnollinen puhdistus luo hyvän pohjan maalaustöille.

Ota yhteyttä »

Julkisivun pesun hinta

Kuinka paljon talon julkisivun pesu maksaa?

Julkisivupuhdistuksen hinta määräytyy muun muassa rakennuksen koon ja käytettävien menetelmien mukaisesti. Pintamateriaalit vaikuttavat valittuun puhdistusmenetelmään ja käytettäviin pesuaineisiin. Jotkin materiaalit puhdistuvat kuumavesipesurin käsittelyllä, toiset tarvitsevat vaihtelevia pesuaineita ja -menetelmiä.

Isommissa urakoissa ja kookkaammissa kiinteistöissä valmistelutöihin, kuten suojaukseen, kuluva aika pitenee ja nostaa kustannuksia. Painepesu kuumalla vedellä tai pesuaineliuoksella on turvallinen ja usein käytetty julkisivun puhdistustapa. Kuumavesipesulla puhdistuvat myös pelti- ja tiilikatot.

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita ja kysy lisää.

Soita 0400 501 748 »